Reinier van der End, Witteveen Kraanverhuur over Grip Lifting:

Onze relatie met Grip Lifting is ontstaan toen we op de bouw één van hun glaszuigers in actie zagen. We zijn met Martijn in contact gekomen en na prettig contact hebben we de C600 aangeschaft. Inmiddels hebben we recent ook de S800 gekocht en maken we nu gebruik van een viertal glaszuigers van Grip Lifting.
Witteveen Kraanverhuur is gevestigd in IJmuiden. Ze zijn actief in de bouw, stations, particuliere woningen, winkels, fabrieken en musea. De klanten van Witteveen komen uit heel Nederland. In 1995 liet Witteveen Kraanverhuur als eerste Europese ondernemer de Japanse minikraan Maeda MC 275 CR naar Nederland (Europa) komen. Het verhuren van deze minikraan was vanaf het begin zó succesvol, dat er al snel meer mini-kranen volgde. Tegenwoordige verhuurd Witteveen Kraanverhuur zo’n zeventien verschillende type mini-kranen, met of zonder machinist.

”Wat wij merken aan de glaszuigers van Grip, is dat het extra bijpompen voor het vacuümtrekken nihil is, waardoor je langer met één accu door kunt werken. Daarnaast ziet de kwaliteit van het materiaal er heel professioneel uit. Het design is erg mooi, wij vinden het daarom ook leuk om de glaszuigers van Grip weer aan onze klanten te laten zien.

Zelf maak ik vooral gebruik van de S800, een van de nieuwste glaszuigers van Grip Lifting. De manier van opbouwen maakt dat ik er op elke plek mee uit de voeten kan. Het grootste voordeel aan de glaszuiger is dat je hem kunt vastzetten als je de ruit plat moet gooien. Hierdoor hoef je hem niet vast te houden en hoef je niets te tillen of te trekken, dit werkt erg fijn. De glaszuigers zijn gewoon breed inzetbaar, en dat is precies wat wij nodig hebben.

We zijn ook erg te spreken over de service van Grip Lifting. Het contact is goed, Martijn denkt echt mee en hij heeft verstand van zijn producten. Dit is voor ons één van de belangrijkste dingen. Als de service vanuit Grip zo blijft, verwachten wij ook onze volgende glaszuiger bij Grip Lifting te bestellen in de toekomst. ”
Grip Lifting klanten aan het woord Witteveen kraanverhuur
“De glaszuigers zijn gewoon breed inzetbaar, en dat is precies wat wij nodig hebben”
Reinier van der End, Witteveen Kraanverhuur

Lees ook wat anderen klanten over de samenwerking met Grip Lifting zeggen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR: