OVER ONS

Grip Vacuüm Lifting is een snelgroeiende speler op de markt voor vacuümhefapparatuur. We zijn er trots op dat we slimme en veilige hefapparatuur ontwikkelen waar onze klanten graag mee werken en graag over praten.

Grip Lifting: jong en vooruitstrevend

Bij Grip Lifting Equipment leveren we vacuümheffers van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontworpen voor glasassemblage. Als jong en dynamisch team zijn we volledig gefocust op de ontwikkeling en productie van hoogwaardige hefapparatuur voor glas.

Het bedrijf is opgericht door de broers Rik en Martijn van Wijngaarden. Zij zijn beiden ingenieurs met een uitgebreide achtergrond in het ontwerpen van hijsmiddelen. Sinds de oprichting hebben ze een team van toegewijde medewerkers opgebouwd die ernaar streven om de hoogste kwaliteit en service te leveren.
Veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn onze topprioriteiten tijdens de ontwikkeling van onze producten. We streven ernaar om onze producten voortdurend te verbeteren in overleg met onze klanten voor maximaal gebruiksgemak en flexibiliteit.

Kwaliteit en zekerheid

Onze focus ligt op efficiëntie en automatisering, wat resulteert in de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, snelle levertijden en korte communicatielijnen. We zijn trots op onze bijdrage aan de industrie en op het leveren van de beste glaslifters op de markt.

Om ervoor te zorgen dat u de beste service ontvangt, hebben we een toegewijd netwerk van dealers opgezet. Deze dealers krijgen regelmatig training over onze apparatuur en blijven op de hoogte van markttrends. Ze zijn toegerust om de kwaliteit en service te leveren die we consequent nastreven.

Neem gerust contact op met onze dealers voor meer informatie. Ontdek de innovatie en betrouwbaarheid die kenmerkend zijn voor Grip Lifting – uw vertrouwde partner in de wereld van vacuümhefoplossingen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR: