OVER ONS

Grip Vacuüm Lifting is een snel groeiende speler op de markt van vacuümhijsgereedschap. Onze trots is het ontwikkelen van slimme en veilige hijsgereedschappen, waar onze klanten graag mee willen werken en vol enthousiasme over praten.

Grip Lifting: jong en vooruitstrevend

Grip Vacuüm Lifting is in 2018 opgericht door de broers Rik en Martijn van Wijngaarden. De eerste twee jaar zijn ze in samenwerking met lokale klanten uitsluitend bezig geweest met het ontwikkelen van de beste glaszuigers voor de Nederlandse markt. Hierbij is veel aandacht besteed aan handig en arbeidsverlichtend werken. Dit heeft geresulteerd in de producten van de huidige Glass-Maxx lijn.

Griplifting over ons team

Kwaliteit en zekerheid

Veilig
Alle producten in de Glass-Maxx lijn zijn ontworpen volgens de Europese normen en wetgeving. Zo zijn alle zuigers uitgerust met een dubbel vacuümsysteem om maximale veiligheid te bieden. Ieder product wordt voor aflevering bij de klant uitgebreid getest. Het elektrisch systeem wordt gecontroleerd, de luchtdichtheid wordt nagemeten en we voeren een trektest uit om de mechanische sterkte te bevestigen. Dat is de kwaliteit en zekerheid die u van Grip Lifting kunt verwachten.

Betrouwbaar
De testen voorafgaand aan de levering vormen een goede basis voor de betrouwbaarheid die wij nastreven. Maar ook na aflevering worden de glaszuigers jaarlijks gekeurd. Elke keuring inspecteren wij de zuiger op beschadigingen, slijtage en alle overige punten die de betrouwbaarheid kunnen beïnvloeden. Na de keuring gaat de machines als nieuw weer terug naar onze klant, zodat het werk nooit stil komt te staan.

Samenwerking
Kunnen onze organisaties elkaar versterken? Wij zijn overtuigd van wel! Wij zien steeds meer complexe bouwkundige vraagstukken in combinatie met de steeds groeiende vraag naar arbeidsverlichtende hulpmiddelen. Heeft u een bijzonder vraagstuk en ziet u een mogelijkheid om hierin samen te werken? Wij denken graag met u mee en nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR: