Jan Schimmel, Top Transporten over Grip Lifting:

We hebben nu twee zuigers in gebruik en tot op heden zijn we nog steeds erg tevreden. De C600 was de eerste machine van Grip Lifting, het is vrij logisch dat er dus nog wat aanpassingen nodig zijn geweest. Ik hoefde dit maar te zeggen en Rik en Martijn gingen meteen aan de slag om dit aan te passen. Het idee dat er naar je geluisterd wordt, dat is fijn.
Van den Top Transporten in Lunteren is een van de eerste klanten van Grip Lifting. Top Transporten is al sinds jaar en dag een bekende naam in de glasmontage. Het bedrijf is in 1973 gestart in Lunteren en is daar nog steeds gevestigd. Het is, net als Grip Lifting, nog een echt familiebedrijf. Naast het plaatsen van glas, transporteert Top Transporten veel glas, puien en kozijnen en zijn ze actief in het speciaal transport. Op dit moment heeft Top Transporten 16 auto’s, waarvan 9 uitgevoerd met kraan.

“Naast dat ik zelf lovend ben over de machines van Grip Lifting zijn ook onze chauffeurs en klanten zeer tevreden. De opties die we op de machine hebben genomen, zoals een korte hijsarm en een extra accu komen ook goed van pas. De radiografische bediening is ook een uitkomst, zeker bij het plaatsen van binnen-beglazing. De kwaliteit van de machines beoordelen wij daarom zeker met een 9!

Het contact en de samenwerking met Rik en Martijn is goed. Als ik bel of een berichtje stuur via WhatsApp krijg ik gelijk een reactie. De jongens snappen het spel, zijn geen blaaskaken, ze hebben er echt verstand van. Ze komen na wat ze beloven en werken keihard. Zelfs bij het afleveren van de machine blijft Rik erbij en testen we met onze chauffeurs de machines. Ze steken er echt de tijd in en dit is mooi op te zien. Daarnaast zijn het ook gewoon gezellige mannen en drinken we na aflevering met elkaar een biertje. Dat is ook belangrijk. Wij zijn ook een familiebedrijf, je moet het met elkaar doen, hard werken, en op z’n tijd ook schik hebben. Daar passen de jongens van Grip Lifting goed bij.

Al met al is de samenwerking prettig en weet ik zeker dat er in de toekomst nog meer glaszuigers van Grip Lifting bij gaan komen.”
Griplifting Top Transporten
“Naast dat ik zelf lovend ben over de machines van Grip Lifting zijn ook onze chauffeurs en klanten zeer tevreden.”
Jan Schimmel – Top Transporten

Lees ook wat anderen klanten over de samenwerking met Grip Lifting zeggen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR: