Appie van Beek, Hijsen in het Nauw over Grip Lifting:

De glaszuigers van Grip hebben we nu een aantal maanden in gebruik, de service is goed en het contact is prettig. Een belletje of een WhatsApp bericht is voldoende, er wordt gelijk gereageerd. Als ik een vraag heb over één van de glaszuigers, wordt er door Rik en Martijn direct meegedacht over een passende oplossing. Ik weet zeker dat als we weer nieuwe glaszuigers nodig hebben we weer kiezen voor Grip Lifting!
Sinds de oprichting in 2013 is Hijsen in het Nauw uitgegroeid van minihijskraan verhuurbedrijf tot een professionele en vooruitstrevende organisatie. Het bedrijfsmotto is dan ook: “Wij hijsen waar het onmogelijk is.” Hijsen in het Nauw beschikt naast meerdere autolaadkranen, 14 minihijskranen en bijbehorende glaszuigers ook een over breed aanbod hijsmiddelen en speciale gereedschappen.

“Afgelopen jaar waren we op zoek naar nieuwe glaszuigers. Onze huidige leverancier kon niet leveren wat wij nodig hadden. Vanuit daar zijn we verder gaan kijken en kwamen bij Grip Lifting terecht. Vervolgens is Martijn bij ons langs geweest en hebben we samen uitgebreid de mogelijkheden doorgesproken voor een ontwerp van een 1000 kg zuiger. Wat ik heel prettig vond was dat ik mee kon denken over het ontwerp voor de S1000. Samen kom je toch verder. Rik en Martijn gingen aan de slag met een ontwerp. Er wordt echt naar je geluisterd en de jongens van Grip staan altijd open voor advies of tips. Ze hebben er gewoon echt werk van gemaakt en hebben er verstand van.

Door deze prettige samenwerking besloten we om ook de kleinere glaszuigers bij Grip Lifting te kopen. Hier hebben we tot op de dag van vandaag geen spijt van! Wij hebben een vloot glaszuigers van verschillende merken staan, maar je merkt dat onze medewerkers een voorkeur hebben voor de glaszuigers van Grip. Vooral de S600 is populair, omdat deze op verschillende manieren uit te breiden is. Je bent heel flexibel met maar één glaszuiger. Die flexibiliteit van de S600 is voor ons erg belangrijk. Wij doen vaak meerdere, verschillende klussen op een dag. Het kan zijn dat we in de ochtend een ruit in een kozijn zetten en in de middag zetten we een serre dak. Met de S600 kan dit allemaal, het is de perfecte glaszuiger!

De glaszuigers van Grip hebben we nu een aantal maanden in gebruik, de service is goed en het contact is prettig. Een belletje of een WhatsApp bericht is voldoende, er wordt gelijk gereageerd. Als ik een vraag heb over één van de glaszuigers, wordt er door Rik en Martijn direct meegedacht over een passende oplossing. Ik weet zeker dat als we weer nieuwe glaszuigers nodig hebben we weer kiezen voor Grip Lifting!”
Grip Lifting klanten aan het woord hijsen in het nauw
“Wij hebben een vloot glaszuigers van verschillende merken staan, maar je merkt dat onze medewerkers een voorkeur hebben voor de glaszuigers van Grip.”
Appie van Beek, Hijsen in het Nauw

Lees ook wat anderen klanten over de samenwerking met Grip Lifting zeggen.

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR: